Patrick Krabbe Media is jarig en trakteert

In oktober 2019 begon Patrick Krabbe met het aanbieden van foto- en videodiensten voor particulieren, bedrijven, scholen en organisaties. De afgelopen twee jaar is het bedrijf geprofessionaliseerd en verder uitgebreid met services als droneopnames en 360-graden foto en video.

Uitbreidende klantenkring
Tot de klantenkring van Patrick Krabbe Media behoren inmiddels bedrijven uit veel verschillende branches. Van makelaars tot loonwerkbedrijven, van detailhandel tot industriële bedrijven. Zij kiezen voor een professionele bedrijfsfilm of een unieke presentatie van hun activiteiten of producten.

Livestreams
Zeker in het afgelopen anderhalf jaar kozen veel bedrijven voor een livestream. Van modeshows tot ledenvergaderingen, van interactieve trainingen tot webinars. Ook steeds meer scholen weten Patrick Krabbe Media te vinden, bijvoorbeeld om hun school in 360-graden vast te laten leggen of een origineel schoolfilmpje te maken. Een belangrijke doelgroep waren en zijn nog steeds particulieren die hun bruiloft of jubileum op een leuke en originele manier op film willen laten vastleggen of een professionele fotoshoot willen doen. Kortom: Patrick Krabbe Media is een allround mediabedrijf voor particulieren, scholen en bedrijven.

Winactie

Sinds deze maand is de website patrickkrabbemedia.nl volledig vernieuwd zodat de aangeboden diensten nog beter vindbaar zijn. Om dit én het tweejarig jubileum te vieren heeft PK-Media deze maand een leuke actie. Je kunt meedoen door naar de website te gaan en door te klikken naar de contactpagina. Hier vul je het contactformulier in en in het veld ‘bericht’ geef je het antwoord op de volgende vraag: Patrick Krabbe maakte recent een bedrijfsreportage bij een autobedrijf. In welk merk is het betreffende autobedrijf gespecialiseerd? Het antwoord op de vraag vind je op deze website. Onder de goede inzenders verloten we drie grote Rijssense Hartjes van Bakkerij Voortman in Rijssen. Meedoen kan tot en met 30 oktober 2021. www.patrickkrabbemedia.nl