Bedrijf

Een goede bedrijfsfilm wordt steeds belangrijker. Het is een fantastisch middel om uw bedrijf in de spotlights te zetten! Met geen enkel ander medium stelt u uw bedrijf zo snel en compleet voor aan een breed publiek. Een bedrijfsfilm is een fantastisch promotiemiddel, niet alleen voor uw website, maar ook om te gebruiken op beurzen, evenementen en voor uw social media.

Een sterke bedrijfsfilm laat zien wie u bent, wat u doet en waar u voor staat. Bovendien prikkelt het de kijker om met u samen te werken. Patrick Krabbe Media produceert professionele bedrijfsfilms, ook in 360 graden foto, 360 graden video en virtual reality. Verder kunnen we hoge kwaliteit opnames maken met gebruik van onze professionele drone, ook hiervoor zijn we zijn volledig gecertificeerd.

Wilt u ook een professionele film van uw winkel, kapperszaak, industriële onderneming, autohandel of bouwbedrijf? Wij zijn van alle markten thuis en adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

In deze tijd is het soms handig om online net ietsje meer te kunnen bieden. Wij bieden u de mogelijkheid om een livestream op te zetten. We beschikken over de kennis en apparatuur om via verschillende platforms live te kunnen gaan. Zo deden we onlangs een online modeshow en verzorgden we de livestream van de algemene ledenvergadering bij een grote landelijke keten.

Volvo specialist Autobedrijf Vogel, Nijverdal

Informeer naar de vele mogelijkheden

Volledig toegespitst op uw eigen bedrijf.