Over PK Media

Een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van uw bedrijf. Met een bruidsfilm leg je de mooiste dag van je leven op een unieke manier vast. Bewegend beeld geeft nu eenmaal het beste totaalplaatje: het grote geheel, de subtiele details en natuurlijk de sfeer en de emoties. Patrick Krabbe Media heeft een jarenlange ervaring en legt uw belangrijkste momenten professioneel vast.

Samen kijken we naar uw wensen, de locatie(s) en het doel van de reportage. We bespreken alle mogelijkheden en maken vervolgens een prachtige, pakkende reportage die precies dátgene doet wat u wilt, of dat nu overtuigen is, ontroeren of informeren. Compleet met muziek naar keuze (rechtenvrij) of een sterke voice-over. Niks is te gek voor ons. En – uiteraard – altijd uiterst professioneel gemonteerd!

We bieden diensten voor bedrijven, scholen en particulieren. Ook een livestream behoort tot de mogelijkheden. We werken met professionele apparatuur, beschikken over de nodige kennis en certificaten waardoor u verzekerd bent van de juiste kwaliteit.

Wilt u ook mooie momenten?

Neem dan contact op met Patrick Krabbe Media.