Uitvaartfilm / livestream / virtual reality

uitvaartfilm

Een uitvaart is altijd al moeilijk en in coronatijd extra zwaar. Met veel beperkingen en een gelimiteerd aantal gasten. Wij bieden de mogelijkheid om op afstand toch verbonden te zijn. Met een (hoge kwaliteit) livestream, uitsluitend zichtbaar voor genodigden. Op elke locatie mogelijk, bij de afscheidsdienst en op de begraafplaats. Alles afgestemd op de wensen van de nabestaanden. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 06-538 155 45 of kijk bij het prijzenoverzicht voor de kosten.

Middels de film nemen wij u mee naar mooie, gedenkwaardige momenten die horen bij de persoon die zo wordt gemist.

Wanneer wij zelf komen filmen, maken wij er een cinematische film van. Dat betekent dat de beelden bewegend zijn en dat wij ons kunnen richten op details. Tevens kunnen wij tot aan het moment van jullie laatste afscheid filmen.
Wanneer jullie gebruik maken van de diensten van een uitvaartlocatie, waarbij de beelden vanuit het plafond worden gemaakt, dan kunnen wij de optie bieden om dit te monteren tot een mooi & samenvattend geheel. ook kunnen wij zelf kleine camera’s neerzetten zodat het niet opvalt. het geluid word apart van de beelden digitaal opgenomen zodat alles goed te verstaan is.

Om de film tot een levensdocument te maken, bieden wij de mogelijkheid om archiefbeelden toe te voegen. Wij bedoelen hier eigenlijk oude/bestaande beelden mee. Denk aan opnames van geboorte, verjaardagen of andere momenten. Dit kan bv vanaf je telefoon komen.

 

livestream

Live streaming is een techniek om je doelgroep te bereiken zonder dat deze fysiek aanwezig zijn tijdens het uitvaart. Zie het als een live-tv uitzending: Geluid en video wordt opgenomen en direct live weer uitgezonden op bijvoorbeeld facebook of youtube. Ook uitzenden in een afgeschermde link op bv Youtube is mogelijk, zodat de organisator zelf kan bepalen wie mee mag kijken en wie niet.

 

virtual reality

Het is ook mogelijk om een paar kleine VR camera’s te laten plaatsen door ons, u krijgt dan de gewenste plekken in 360º graden op film zodat u later de beelden met de meegeleverde VR bril alles nog een keer rustig kunt bekijken. het lijkt dan als u de bril op heeft net of u op de plek van de camera staat, u kunt dan gewoon rondkijken net of u op dat moment op die plek staat.

 

prijzen

Neem voor de prijzen van de verschillende opnames contact met ons op. Omdat u wel andere dingen aan het hoofd heeft regelen wij alles binnen 24 uur, als u ons de gegevens doorgeeft van wie de uitvaart doet dan storen we u daar verder niet mee. en u kunt ervan uitgaan dat Patrick Krabbe Media de momenten vastlegt.