360º tour foto/video

Niet alleen naar foto’s kijken, maar het ook echt beleven met 360 graden foto’s. Patrick Krabbe Media is gespecialiseerd in kwalitatieve 360º foto’s.

Bezoek bijvoorbeeld een woning door middel van een 360 graden virtual tour. Of breng je school volledig in beeld met deze populaire techniek. Wandel door de gangen, neem een kijkje in de verschillende klaslokalen of ga even op het schoolplein staan. Patrick Krabbe Media maakte eerder een 360 tour voor de Kluinveenschool in Wierden. Deze kunt u bij portfolio bekijken.

Een complete bedrijfspresentatie in 360 graden is een goede manier om uw bedrijf op een originele manier in beeld te brengen.

Patrick Krabbe Media maakt gebruik van de modernste apparatuur om uw presentatie een professionele uitstraling te geven. We filmen en maken foto’s in hoge kwaliteit waarbij we ook gebruik van een drone* voor een nog intensere beleving.

De prijzen voor het maken van 360 graden foto’s zijn afhankelijk van het type opdracht en de wensen van de opdrachtgever. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat of om de mogelijkheden te bespreken.

Patrick Krabbe Media is gevestigd in Rijssen (Overijssel) maar werkt in heel Nederland.