360 graden video

Niet alleen naar video kijken, maar deze ook echt beleven met 360 graden video’s. Patrick Krabbe Media is gespecialiseerd in kwalitatieve 360º video’s.

Bezoek bijvoorbeeld een woning door middel van een 360 graden virtual tour. Of breng je school volledig in beeld met deze populaire techniek. Wandel door de gangen, neem een kijkje in de verschillende klaslokalen of ga even op het schoolplein staan. Patrick Krabbe Media maakte eerder bijvoorbeeld deze virtuele tour voor de Kluinveenschool in Wierden.

Een complete bedrijfspresentatie in 360 graden is een goede manier om uw bedrijf op een originele manier in beeld te brengen.

Patrick Krabbe Media maakt gebruik van de modernste apparatuur om uw film een professionele uitstraling te geven. We filmen in hoge kwaliteit en maken vanzelfsprekend gebruik van een drone* voor een nog intensere beleving.

De prijzen voor het maken van een 360 graden video zijn afhankelijk van het type opdracht en de wensen van de opdrachtgever. Neem contact met ons op voor een offerte op maat of om de mogelijkheden te bespreken.

Patrick Krabbe Media is gevestigd in Rijssen (Overijssel) maar werkt in heel Nederland.

* Waar toegestaan in verband met wetgeving.